Ο frontman των Iron Maiden, Μπρους Ντίκινσον, θα βρεθεί ξανά στη χώρα μας στις 4 Νοεμβρίου, αυτή τη φορά όχι για κάποια επική συναυλία, όπως εκείνη που ζήσαμε το καλοκαίρι του 2018 στο Rockwave Festival, αλλά για να παρουσιάση την αυτοβιογραφία του «What Does This Button Do?».

Όπως είχατε διαβάσει πριν αρκετό καιρό στο Reader.gr, στο πλαίσιο της προώθησης του βιβλίου του, ο Ντίκινσον σκεφτόταν στο πρόγραμμά του να κάνει μια στάση και στην Ελλάδα, κάτι που είχε δηλώσει τον Οκτώβριο του 2018 κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής του. Ήγγικεν η ώρα λοιπόν και στις 4 Νοεμβρίου οι φαν του Ντίκινσον και των Iron Maiden θα τον δούμε ζωντανά στη σκηνή του Παλλάς σε μια μοναδική παρουσίαση-σόου.

Θυμίζουμε ότι η αυτοβιογραφία του «What Does This Button Do?» που κυκλοφόρησε το 2017, έγινε αμέσως best-seller στους New York & UK Times ενώ ο ίδιος εμφανίστηκε σε επιλεγμένες αίθουσες της Βρετανίας, παρουσιάζοντας μέρη του και απαντώντας σε ερωτήσεις των θαυμαστών του.

Μάλιστα, το «What Does This Button Do? - An Evening with Bruce Dickinson» εξελίχθηκε σε ολοκληρωμένη, αυτούσια παράσταση, θυμίζοντας σε πολλά σημεία stand-up show. Κοινό και κριτικοί παγκοσμίως εντυπωσιάζονται από την δεινότητά του και χαρακτηρίζουν το show ως must-see.

«Το What Does This Button Do? - An Evening with Bruce Dickinson» το οποίο σύντομα θα απολαύσουμε και στην Αθήνα, χωρίζεται σε δύο μέρη και η διάρκειά του ξεπερνά τις δύο ώρες. Στο πρώτο, ο πολυπράγμων (μουσικός, πιλότος, επιχειρηματίας, ζυθοποιός, ομιλητής, σεναριογράφος, δημοσιευμένος συγγραφέας, ραδιοφωνικός παραγωγός, ηθοποιός και ξιφομάχος) Ντίκινσον αφηγείται, πάντοτε με χιούμορ και αυτοσαρκασμό στιγμές της απίστευτης ζωής του. Μοιράζεται με το κοινό ιστορίες και φωτογραφίες που δεν έφτασαν καν στις σελίδες του βιβλίου του.

Το δεύτερο μισό είναι αφιερωμένο στο κοινό του Ντίκινσον, σε ένα ρυθμικό γύρο ερωταπαντήσεων! Οι φαν τον ρωτούν και εκείνος απαντά αυτοσχεδιάζοντας, με το κλασικό χιούμορ που διακρίνει τον χαρισματικό frontman.

Πληροφορίες
Η προπώληση ξεκίνησε και θα πραγματοποιείται μόνο ηλεκτρονικά 
Σημεία Προπώλησης
www.highpriority.gr 
www.ticketmaster.gr
Τηλεφωνικό Kέντρο Ticketmaster 210 893 8111 
Δίκτυο καταστημάτων Public
* Για αγορές μέσω internet υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου
Τιμές εισιτηρίων
ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ (ΕΞΩΣΤΗΣ) - 39€
ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ (ΠΛΑΤΕΙΑ) - 49€
ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΝΩ ΘΕΩΡΙΑ - 75€
VIP - 90€