Μετά την κοινή φωτογραφία του Μέριλον Μάνσον με την Τέιλορ Σουίφτ θα τολμήσουμε να πούμε ότι τα έχουμε δει όλα σε αυτή τη ζωή...

Για άγνωστο λόγο, ο Μάνσον έδωσε το «παρών» στο Wango Tango Festival του Λος Άντζελες, το ετήσιο ποπ φεστιβάλ του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού, το οποίο πραγματοποιήθηκε με headliners τους Τέιλορ Σουίφτ και Jonas Brothers.

Ο «Αντίχριστος σούπερσταρ» βρέθηκε μάλιστα και στα παρασκήνια όπου συνάντησε την διάσημη ποπ σταρ και φωτογραφήθηκε μαζί της. Όπως μπορούμε να συμπεράνουμε από τις εικόνες που ακολουθούν, η Σουίφτ δεν πίστευε στα μάτια της και φυσικά δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της για την αναπάντεχη αυτή συνάντηση. Αντίθετα, με τον Μάνσον βέβαια, που το σκοτεινό και απειλητικό βλέμμα του παραμένει ανεξιχνίαστο.

Εκτός από την Σουίφτ, ο Μάνσον φωτογραφήκε επίσης με τον Τζόε Τζόνας αλλά και με τον οικοδεσπότη του φεστιβάλ, Ράιαν Σίκρεστ.

Φήμες πάντως για μια επικείμενη -και ανατρεπτική- συνεργασία τους κρίνονται ως αναληθείς.

Σε άλλα, νέα, αυτό τον καιρό ο Μάνσον ετοιμάζει το νέο προσωπικό του άλμπουμ όπως και ένα καλοκαιρινό σινγκλ με τον Rob Zombie ένεκα της μεγάλης τους περιοδείας «Twins of Evil» σε ΗΠΑ και Καναδά.