Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας, την Παρασκευή 7 Ιουνίου, ο Γιάννης Χαρούλης θα βρεθεί για συναυλία στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου στην Κύπρο.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη συναυλία του δημοφιλούς ερμηνευτεί κινδυνεύει να «τιναχτεί στον αέρα», καθώς το Κοινοτικό Συμβούλιο Επισκοπής στη χθεσινή συνεδρίασή του αποφάσισε ομόφωνα να παρεμποδίσει την διεξαγωγή της συναυλίας και να κλείσει όλους τους δρόμους από και προς το αρχαίο θέατρο, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της «Εφημερίδας Λεμεσός».

Ο λόγος που θα επιχειρηθεί να μπει φρένο στην πραγματοποίηση της συναυλίας του Χαρούλη είναι ότι παρά τις υποσχέσεις του αρμόδιου υπουργού από τον Ιανουάριο του 2017 για παραχώρηση του φόρου θεάματος στην κοινότητα Επισκοπής, μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει καμιά ανάλογη κίνηση. 

«Λυπούμαστε, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να υπερασπίσουμε την κοινότητα μας. Παρά τις υποσχέσεις του αρμόδιου Υπουργού (από τον Ιανουάριο του 2017) για παραχώρηση του φόρου θεάματος στην κοινότητα Επισκοπής μέχρι και σήμερα δεν υλοποιήθηκε. Πήραμε ομόφωνη απόφαση να κλείσουμε τους δρόμους και δεν θα αφήσουμε να πραγματοποιηθεί η συναυλία του Χαρούλη μέχρι να αλλάξει απόφαση ο Υπουργός» ανέφερε στην εφημερίδα Λεμεσός ο κοινοτάρχης κ. Λεύκιος Προδρόμου. 

Σημειώνεται ότι -όπως συμβαίνει συνήθως με τα live του Γιάννη Χαρούλη- η συναυλία είναι ήδη sold-out.