Το παλιό αεροδρόμιο στο Ελληνικό αποτέλεσε το τέλειο σκηνικό για το βιντεοκλίπ του single «Looking For Stars» των Hooverphonic.

Ο σκηνοθέτης Ματίας Λεμπίρ μαζί με τα μέλη του συγκροτήματος επέλεξαν να γυρίσουν το κλιπ στην Ελλάδα και όπως φαίνεται από τα πλάνα, το παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού ήταν το ιδανικό μέρος για αυτό που είχαν στο μυαλό τους.

Το κόνσεπτ βρίσκει το δημοφιλές Βέλγικο συγκρότημα σε ένα ξέφρενο πάρτυ με φόντο τον παλιό πύργο ελέγχου του αεροδρομίου. Γρήγορα, όμως, όλοι βγαίνουν εκτός ελέγχου, δίπλα στα μικρά, μονοκινητήρια αεροσκάφη και την πρώην αίθουσα αναμονής των επιβατών, την ίδια στιγμή που ένα αμερικάνικο «muscle» αυτοκινήτο κάνει τα παντιλίκια του μέσα στην πίστα, κοντά σε ένα πανέμορφο λευκό άλογο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το βίντεο που γύρισαν στη χώρα μας, είναι το μεγάλυτερο σε διάρκεια μέχρι στιγμής «κινηματογραφικό» βιντεοκλίπ των Hooverphonic, τους οποίους θα απολαύσουμε ζωντανά στη σκηνή του Release Athens Festival στην Πλατεία Νερού, την Κυριακή 23 Ιουνίου.