Σήμερα κυκλοφορεί το «ΤΙΜ», το νέο άλμπουμ του πασίγνωστου Dj και παραγωγού Avicii που δυστυχώς «έφυγε» τόσο πρόωρα από τη ζωή, αφήνοντας πίσω μια ιδιαίτερη μουσική κληρονομιά.

Το «ΤΙΜ» είναι το πρώτο εικονικό άλμπουμ που στο πλαίσιο της κυκλοφορίας του, 6 «Αvicii κύβοι», όπως τους ονόμασαν, τοποθετήθηκαν σε διάφορες πόλεις του κόσμου με σκοπό οι θαυμαστές του να μπορούν να ακούσουν με διαδραστικό τρόπο, το νέο άλμπουμ. Μια πραγματική γιορτή για το πως η μουσική μπορεί να ενώσει τους ανθρώπους.

Ο νέος δίσκος του Avicii περιλαμβάνει 12 τραγούδια, που στόχο έχουν να ενώσουν τους ανθρώπους και να τους βοηθήσουν να «γιατρέψουν» τη ψυχή τους, με τις χαρακτηριστικές μελωδίες και ρυθμό του αγαπημένου Dj.

Πριν το θάνατό του ο Avicii ετοίμαζε το τρίτο προσωπικό του άλμπουμ το οποίο είχε ολοκληρώσει κατά 80%. Έτσι, ένα χρόνο μετά το θάνατό του, η οικογένειά του πήρε την απόφαση να μοιραστεί τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του επερχόμενου άλμπουμ «TIM» θα παραχωρηθούν στο Ίδρυμα «Tim Bergling», το οποίο ίδρυσαν οι γονείς του Σουηδού DJ με σκοπό να ενισχύσουν την ευαισθητοποίηση για την ψυχική υγεία.