«Έλα στο Χορό» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Σάκη Ρουβά, που μόλις κυκλοφόρησε.

Ωστόσο, σε αυτό που αξίζει κανείς να σταθεί, είναι το βίντεο του τραγουδιού που θυμίζει μια μίνι ταινία δράσης με τον γνωστό καλλιτέχνη σε ρόλο Τζέιμς Μποντ...

Ντυμένος με μαύρο κοστούμι και άσπρο πουκάμισο και με ύφος α λα Ντάνιελ Κρεγκ, ο Σάκης κατατροπώνει τους οπλισμένους κακούς μόνο με τα χέρια του και σώζει το κορίτσι που στην προκειμένη περίπτωση είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. 

Κατά τη διάρκεια του κυνηγητού και λίγο προτού το ζευγάρι ξεφύγει με πολυτελές αυτοκίνητο, ο πολύ σκληρός για να πεθάνει, Σάκης, δέχεται μια σφαίρα στο ώμο αλλά και τις φροντίδες της όμορφης παρτενέρ του η οποία περιποιείται το τραύμα του.

Όλα αυτά γίνονται στις Αλυκές Αναβύσσου που χάρη στην κινηματογραφική ματιά του Κώστα Καρύδα, μας φέρνουν στο μυαλό ατμόσφαιρα αμερικανικής ερήμου.

Το κλιπ δράσης κλείνει σε ένα ατμοφαιρικό beach μπαρ όπου οι κακοί εντοπίζουν το ζευγάρι και ετοιμάζονται για ακόμα μια μάχη σώμα με σώμα.

Τη μουσική του νέου τραγουδιού υπογράφει ο Χάρης Μιχαηλίδης και τους στίχους ο Γιάννης Μιχαηλίδης οι οποίοι επιμελήθηκαν την παραγωγή και την ενορχήστρωση.