Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε και πολλά 9χρονα να παίζουν ντραμς και μάλιστα να έχουν την ευκαρία να τζαμάρουν με τον Λένι Κράβιτζ. Εκτός ίσως από τη μικρή Νάντι Μπουσέλ από το Ίπσουιτς της Αγγλίας.

Η... ντράμερ από κούνια, Νάντι, είχε τη μοναδική ευκαιρία να συναντήσει τον Κράβιτζ και μάλιστα κατόπιν πρόσκλησης του ίδιου του καλλιτέχνη και να παίξουν μαζί λίγο πριν τη συναυλία του στο Ο2 Αrena του Λονδίνου.

Για την ιστορία σημειώνουμε ότι η Νάντι, απέκτησε τα πρώτα της ντραμς όταν ήταν πέντε ετών και συνηθίζει να ποστάρει βίντεο της στο Instagram με την ίδια να τα σπάει παίζοντας ντραμς. 

Ο Κράβιτζ λοιπόν όταν είδε το ταλέντο της στο Ιnstagram άρχισε να την ακολουθεί και όπως απέδειξε είναι μεγάλος θαυμαστής της.

Ο πατέρας της μικρής Νάντι, Τζον, περιγράφει το αρχικό σοκ που ένιωσαν όλοι όταν επικοινώνησε μαζί τους ο διάσημος καλλιτέχνης για να προσκαλέσει τη Νάντι να τζαμάρουν μαζί πριν τη συναυλία του στο Λονδίνο: «Είναι τρελό! Ο Λένι ζητά τον αριθμό του τηλεφώνου μας!».

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, η μικρή συνάντησε τον Λένι Κράβιτζ και έκατσε στα ντραμς για να τον συνοδεύσει πριν την έναρξη του live.