Τα μέλη των Mötley Crüe, Βινς Νιλ και Νικι Σιξ δεν εντυπωσιάστηκαν από το νέο ντοκιμαντέρ που επικεντρώνεται στην ιστορία του αμερικανικού hard rock συγκροτήματος.

Οι Νιλ και Σιξ χρησιμοποίησαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσουν τις απόψεις τους για το τελευταίο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Breaking the Band» του τηλεοπτικού δικτύου Reelz .

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#breakingtheband #myreview #motleycrue

A post shared by Vince Neil (@thevinceneil) on

Ο Νιλ συγκεκριμένα είχε να πει κάποια πράγματα για το ότι στο ντοκιμαντέρ φαίνεται να ευθύνεται ο ίδιος για τη διάλυση του συγκροτήματος, επειδή έθεσε τους αγώνες αυτοκινήτων πάνω από τη μουσική.

Ο rocker, ο οποίος έφυγε από το συγκρότημα το 1992 και επέστρεψε το 1996 ανέφερε σε δημοσίευσή του: «”Breaking the band”*** αναμνήσεις από έναν μάνατζερ, τον Νταγκ Τάλερ ο οποίος δεν μπορεί να θυμηθεί ότι είναι αυτός που διέλυσε το συγκρότημα! Το συγκρότημα δεν διαλύθηκε εξαιτίας των αγώνων μου».

«Διαλύθηκε επειδή δεν είπε: “Παιδιά, ας ξεκουραστούμε μια εβδομάδα και να επιστρέψουμε με χαλαρά μυαλά”. Μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι ήμουν εκτός μπάντας! Σπουδαία διαχείριση!».

Ο Σιξ πρόσθεσε με δημοσίευση στο Twitter: «Είμαι πολύ απογοητευμένος που νομίζουν ότι μπορούν να πουν την ιστορία της ζωής μας μόνο για να πουλήσουν διαφήμιση (ως επί το πλείστον με ανακρίβειες) και χωρίς άδεια από τα μέλη».

Απείλησε επίσης με νομικές ενέργειες, επιμένοντας: «Το “Breaking the Band” δεν εγκρίθηκε από τους Mötley Crüe. Οι δικηγόροι μας τους έστειλαν διαταγή παύσης και αναστολής και θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα. @ReelzChannel Είναι ο πάτος του βαρελιού».

Θυμίζουμε ότι στις 22 Μαρτίου κυκλοφόρησε στο Netflix  η βιογραφική ταινία των Mötley Crüe με τίτλο «The Dirt» φέρνοντας το συγκρότημα ξανά στο προσκήνιο και εκτοξεύοντας τις πωλήσεις των δίσκων τους, τις streaming προβολές, και το «κατέβασμα» των τραγουδιών τους από τις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής. Η ταινία βασίζεται στη best seller βιογραφία που έγραψε ο Νιλ Στράους σε συνεργασία με τα μέλη του συγκροτήματος και κυκλοφόρησε το 2001 με τίτλο «The Dirt: Confessions of the World's Most Notorious Rock Band».