Οι AC/DC ετοιμάζονται να γιορτάσουν τα 40 χρόνια από την κυκλοφορία του εμβληματικού τους άλμπουμ «Highway to Hell» που κυκλοφόρησε στις 27 Ιουλίου 1979. 

Το συγκρότημα ήδη έχει ανεβάσει στο επίσημο κανάλι του στο YouTube την εμφάνιση που έκανε στο σόου Countdown της ολλανδικής τηλεόρασης στις 13 Ιουλίου 1979, υλικό το οποίο διατίθεται online για πρώτη φορά.

Θυμίζουμε ότι το «Highway to Hell» ήταν το τελευταίο άλμπουμ με frontman τον Μπον Σκοτ ο οποίος πέθανε στις 19 Φεβρουαρίου 1980 από οξεία δηλητηρίαση από αλκοόλ.

Επίσης, τις τελευταίες ημέρες οι Αυστραλοί έχουν αρχίσει δειλά-δειλά να δηλώνουν ξανά την παρουσία τους σε Instagram και facebook, ενώ παράλληλα έχουν φουντώσει οι φήμες για επιστροφή του Μπράιαν Τζόνσον ο οποίος αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει με την ακοή του. 

Αν και επίσημη ανακοίνωση για κάποια επετειακή κυκλοφορία του «Highway to Hell» δεν υπάρχει ακόμα, οι ίδιες φήμες θέλουν το συγκρότημα να ετοιμάζει επανέκδοση άλμπουμ και περιοδεία, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνονται από του ίδιους.