Παλιός συνεργάτης της Μαντόνα δημοσίευσε στο YouTube τρία ακυκλοφόρητα demo τραγούδια που ηχογραφήθηκαν για το «Like A Prayer» στην προσπάθειά του να σαμποτάρει την πώληση προσωπικών αντικειμένων της τραγουδίστριας σε δημοπρασία που ολοκληρώνεται την Παρασκευή.

Ο λόγος για τον Πάτρικ Λέοναρντ ο οποίος υπήρξε παραγωγός και συνδημιουργός σε αρκετά από τα πρώτα άλμπουμ της Μαντόνα. Ο ίδιος δημοσίευσε τις demo εκτελέσεις των κομματιών «Like A Prayer» και «Cherish» όπως και το ακυκλοφόρητο «Angels With Dirty Faces». Όπως αναφέρει ο Λέοναρντ, τα δυο πρώτα demo ηχογραφήθηκαν την ίδια μέρα που γράφτηκαν.

Ο Λέοναρντ λπίζει ότι δημοσιεύοντας το υλικό δωρεάν στο διαδίκτυο θα βάλει φρένο στην κασέτα στην οποία περιέχονται και πρόκειται να βγει στα σφυρί. «Δεν είναι σωστό που κάποιος επιχειρεί να πουλήσει κάτι που δεν του ανήκει» πρόσθεσε. Σημειώνεται ότι οι προσφορές για την κασέτα έχουν φτάσει τα 1.283 δολάρια. 

Την κασέτα στην οποία αναφέρεται ο Λέοναρντ όπως και άλλα προσωπικά αντικείμενα της «βασίλισσας της ποπ» βγάζει σε δημοπρασία η πρώην φίλη της Darlen Lutz. Μεταξύ των 70 περίπου κομματιών συμπεριλαμβάνονται μια βούρτσα μαλλιών με τρίχες της Μαντόνα, φωτογραφίες, κοσμήματα, το γράμμα χωρισμού που έλαβε η Μαντόνα από τον τότε σύντροφό της Tupac όταν εκείνος βρισκόταν στη φυλακή, κ.ά. Αν και η Lutz προσπάθησε να τα πουλήσει ξανά σε δημοπρασία η Μαντόνα κατάφερε να τη σταματήσει με απόφαση δικαστηρίου. Ωστόσο τον περασμένο Απρίλιο, δικαστής της Νέας Υόρκης έδωσε στην Lutz το πράσινο φως.