Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα είναι το τελευταίο επεισόδιο στο «σίριαλ» του φεστιβάλ που φιλοδοξούσε να τιμήσει τα 50 χρόνια από το θρυλικό Woodstock του ’69.

Ένα «σίριαλ» που ξεκίνησε από τον περασμένο Απρίλιο όταν τα πρώτα μαύρα σύννεφα έκαναν την εμφάνισή τους πάνω από το Woodstock 50. 

Θυμιζουμε ότι στην αρχή το Watkins Glen της Νέας Υόρκης όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ, δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις ανάγκες φιλοξενίας και ασφάλειας των 100.000 περίπου ατόμων που θα πήγαιναν εκεί. Ακολουθεί η αποχώρηση της εταιρείας που θα χρηματοδοτούσε τη διοργάνωση με αποτέλεσμα το φεστιβάλ να είναι στον αέρα και σαν ντόμινο έρχονται και οι πρώτες αποχωρήσεις των καλλιτεχνών όπως οι Black Keys με αποτέλεσμα οι διοργανωτές να έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι το φεστιβάλ ακυρώθηκε τελικά.

Όλα αυτά μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα που σε μια προσπάθεια να σωθεί το επετειακό φεστιβάλ ήρθε η ανακοίνωση ότι άλλαξε ο τόπος διεξαγωγής του μετακομίζοντας στο Merriweather Post Pavilion στο Μέρυλαντ και πως θα γίνει κανονικά 16-18 Αυγούστου. Ή μήπως όχις

Μάλλον όχι, αφού τα προβλήματα δεν σταμάτησαν εκεί και καλλιτέχνες όπως ο Τζέι Ζι, ο Santana και η Miley Cyrus ανακοίνωσαν ότι αποσύρουν τη συμμετοχή τους.

Τα ανυπέρβλητα διαδοχικά εμπόδια τελικά οδήγησαν τους διοργανωτές να πάρουν την απόφαση να ακυρώσουν το φεστιβάλ όπως ανακοινώθηκε χθες Τετάρτη.