Μια ομάδα τυχερών θαυμαστών της Τέιλορ Σουίφτ είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο σπίτι της αγαπημένης τους τραγουδίστριας στο Λονδίνο για να ακούσουν πρώτοι το επερχόμενο άλμπουμ της «Lover».

H… μυστική αυτή προακρόαση έγινε στις 2 Αυγούστου και οι θαυμαστές της Σουίφτ μοιράστηκαν φωτογραφίες στα social media από αυτή τη σπάνια ευκαιρία που είχαν.

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου και φυσικά οι φαν δεν έπρεπε να αποκαλύψουν πολλά πράγματα για αυτό, έτσι αρκέστηκαν απλά να αναφέρουν ότι «το άλμπουμ είναι υπέροχο» ή ότι «υπάρχει κάτι για τον καθένα σε αυτό το δίσκο».

Ένας άλλος θαυμαστής αποκάλυψε όσα τους κέρασε η οικοδέσποινα «υπήρχαν τραγανά ροζ, μπλε και μωβ κεράσματα από ρύζι σε σχήμα καρδιάς. Επίσης είχε M&Ms που σε κάποια έγραφε Lover και άλλα είχαν καρδούλες».

 

Όπως περιγράφουν οι θαυμαστές οι οποίοι ανέβασαν και τις απαιτούμενες σέλφι με την διάσημη pop star, υπήρχαν πολλά μπισκότα, σοκολάτες και πάρα πολλά επιτραπέζια παιχνίδια, ενώ όλοι τους φεύγοντας πήραν αναμνηστικά δώρα με τον τίτλο του άλμπουμ.