Μία μεγάλη σταρ του τραγουδιού πρόκειται να ανακοινώσει την επιστροφή της την ερχόμενη Πέμπτη 8 Αυγούστου, με μια κίνηση που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης: θα εμφανιστεί την ίδια ημέρα σε όλα τα μεγάλα τοκ σόου!

Οι εκπομπές «The Late Show With Steven Colbert», «Conan», «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon», «Late Night With Seth Meyers» και «Jimmy Kimmel Live» υποσχέθηκαν την εμφάνιση μιας καλεσμένης-έκπληξη στις 8 Αυγούστου και η... μαζική κινητοποίηση που ακολούθησε κατέληξε, σύμφωνα με το NME, στα εξής τρία ονόματα: Ριάνα, Αντέλ και Μπιγιόνσε.

Από τις τρεις παραπάνω σταρ, τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η Ριάνα, που έχει να κυκλοφορήσει άλμπουμ από το 2016. Από τις αρχές του χρόνου η τραγουδίστρια έχει δηλώσει ότι βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση του νέου της δίσκου, ενώ προ ημερών σταμάτησε να ακολουθεί την υπηρεσία streaming Tidal στο Instagram και «μετακόμισε» στο Spotify. Το οποίο την καλωσόρισε με ένα post που θεωρήθηκε ότι προετοιμάζει το έδαφος για νέα μουσική.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi @badgalriri 👋

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spotify (@spotify) στις

Η Μπιγιόνσε δύσκολα θα βγάλει νέο άλμπουμ τόσο κοντά στην ταινία «The Lion King» και στη συλλογή τραγουδιών «The Lion King: The Gift» την οποία επιμελήθηκε, ενώ από την Αντέλ περιμένουμε τη μεγάλη επιστροφή, αλλά δεν υπάρχει καμιά πληροφορία μέχρι στιγμής για το άλμπουμ που θα διαδεχθεί το «25» του 2015.