Οι Oasis, «βασιλιάδες» κάποτε του βρετανικού ροκ, διαλύθηκαν πριν από 10 χρόνια, τον Αύγουστο του 2009, όταν ο Νόελ Γκάλαχερ αποχώρησε αδυνατώντας να συνυπάρξει στο συγκρότημα με τον αδερφό του, Λίαμ.

Πολύς κόσμος ελπίζει έκτοτε σε μια επανένωσή τους, ανάμεσά τους και τα μέλη των Foo Fighters. Στην εμφάνιση του γκρουπ την περασμένη Κυριακή στο φεστιβάλ Reading στην Αγγλία, ο Τέιλορ Χόκινς είχε κολλήσει στην μπότα των ντραμς του μια φωτογραφία των αδερφών Γκάλαχερ, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο.

«Μια από αυτές τις ημέρες θα ξανάχουμε τους Oasis. Μια από αυτές τις μέρες» είπε ο Χόκινς στο πλήθος, όταν έδωσε τη θέση του στα ντραμς στον τραγουδιστή Ντέιβ Γκρολ για μια διασκευή του «Under Pressure» των Queen.

«Το προσπαθούμε» είπε ο Γκρολ και ο Χόκινς συνέχισε: «Ας ξεκινήσουμε μια καμπάνια. Όλοι εμείς εδώ, εντάξει;». «Πόσοι θέλουν να δουν τους Oasis να παίζουν μια γαμ... συναυλία;» ρώτησε ο Γκρολ. «Θα γίνει μια μέρα» είπε μετά τον χαμό από φωνές. Δείτε το στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί.