Πριν από 10 χρόνια η Τέιλορ Σουίφτ ήταν μια ανερχόμενη σταρ της κάντρι. Σήμερα έχει φτάσει να κυριαρχεί στα τσαρτς της ποπ με το έβδομο άλμπουμ της, να έχει τις περισσότερες υποψηφιότητες στα φετινά βραβεία του MTV και να είναι η υψηλότερα αμειβόμενη γυναίκα στη μουσική, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Από τον Ιούνιο του 2018 μέχρι τον Ιούνιο του 2019 η 29χρονη Σουίφτ κέρδισε 185 εκατ. δολάρια προ φόρων, με τα περισσότερα να προέρχονται από την περιοδεία της με τίτλο «Reputation». Ενώ υπέγραψε και μια συμφωνία με 9ψήφιο ποσό με τη Republic Records της Universal και βλέπει το άλμπουμ «Lover», που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα, να κάνει ρεκόρ πωλήσεων.

Η Σουίφτ κέρδισε υπερδιπλάσια χρήματα από τη δεύτερη γυναίκα στη λίστα του Forbes, τη Μπιγιόνσε. Τα δικά της 81 εκατ. προέρχονται κυρίως από την περιοδεία «On the Run II» με τον σύζυγό της, Τζέι Ζι, και το live άλμπουμ «Homecoming» μαζί με το αντίστοιχο ντοκιμαντέρ στο Netflix.

Τρίτη έρχεται η Ριάνα που δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τη μουσική, καθώς έχει επικεντρωθεί στην σειρά ομορφιάς Fenty Beauty που λανσάρει με τον κολοσσό των ειδών πολυτελείας LVMH. Δείτε τις 10 υψηλότερα αμειβόμενες γυναίκες στη μουσική στη συλλογή φωτογραφιών που ακολουθεί.