Μέσα στο 2020, οκτώ χρόνια μετά το θάνατό της, η Γουίτνεϊ Χιούστον «ανεβαίνει» και πάλι στη σκηνή χάρη στη Base Entertainment που θα δημιουργήσει το ολόγραμμά της, και βρίσκεται επίσης πίσω από τα ολογράμματα των Μπάντι Χόλι και Ρόι Όρμπινσον, όπως και εκείνο της Έιμι Γουάινχαουζ παρόλο που τελικά τα σχέδια για μια περιοδεία του μπήκαν στον πάγο.

Οι συναυλίες του ολογράμματος της Χιούστον θα ξεκινήσουν από το Ηνωμένο Βασίλειο και όπως δηλώνει ο επικεφαλής της δισκογραφικής εταιρείας Primary Wave, πρόκειται για μια εμπειρία-φαινόμενο.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Μάιο, η Πάτ Χιούστον, νύφη της τραγουδίστριας και εκτελέστρια της διαθήκης της είχε ανακοινώσει τη συνεργασία με την Primary Wave για την κυκλοφορία ενός δίσκου μετά θάνατον με άγνωστα κομμάτια της Γουίτνεϊ και για περιοδεία υπό τη μορφή ολογράμματος η οποία ήταν και προτεραιότητα.

Η καλλιτέχνης που απέσπασε τα περισσότερα βραβεία στην ιστορία, πέθανε το 2012, σε ηλικία 48 ετών έπειτα από μια μάχη κατά της εξάρτησης από τα ναρκωτικά. Συγκεκριμένα, η Γουίτνεϊ Χιούστον, πνίγηκε μέσα στην μπανιέρα στο σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς αφού είχε κάνει χρήση κοκαΐνης και έπασχε από καρδιακές παθήσεις.