Ιδιαίτερα φορτισμένοι και με δάκρυα στα μάτια, αποχαιρέτησαν από τη σκηνή τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα οι φίλοι του και συνεργάτες, Δημήτρης Σταρόβας και Βασίλης Παπακωνταντίνου.

Συγκεκριμένα χθες, μετά το τέλος της προγραμματισμένης παράστασης «Toc Toc» στο θέατρο Πέτρας, ο Δημήτρης Σταρόβας με ραγισμένη φωνή αφιέρωσε τη βραδιά στον καλό του φίλο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας σε ηλικία 63 ετών. Ο Δημήτρης Σταρόβας, ξεσπώντας σε δάκρυα, αποκάλυψε ότι ότι οι δυο τους είχαν μιλήσει μια μέρα πριν πεθάνει για να κανονίσουν πότε θα πήγαινε να δει την παράσταση.

Τη στιγμή κατέγραψε σε βίντεο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το οποίο ανήρτησε στο Instagram γράφοντας για τον Σταρόβα «Ο Δημήτρης ειναι σάν αδερφός μου... έχουμε περάσει και εχουμε ζησει πολλα πράγματα μαζί,και θα ζήσουμε και αλλα τόσα πρώτα ο Θεός... δεν τον είχα δεί ποτέ να κλαίει... και χθές έκλαψε για τον φίλο του τον Λαυρέντη... με έκανες και έκλαψα και εγώ αδερφέ μου... ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ... ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΛΑΥΡΕΝΤΗ.»

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ο Δημήτρης ειναι σάν αδερφός μου... έχουμε περάσει και εχουμε ζησει πολλα πράγματα μαζί,και θα ζήσουμε και αλλα τόσα πρώτα ο Θεός... δεν τον είχα δεί ποτέ να κλαίει... και χθές έκλαψε για τον φίλο του τον Λαυρέντη... με έκανες και έκλαψα και εγώ αδερφέ μου... ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ... ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΛΑΥΡΕΝΤΗ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grigoris Arnaoutoglou (@grigorisarnaoutoglou.official) στις

Χθες το βράδυ συναυλία έδωσε όμως και ο επίσης καρδιακός του φίλος και συνεργάτης, Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Ο γνωστός τραγουδοποιός που έπαιξε ζωντανά στο Βεάκειο θέατρο στον Πειραιά, αφιέρωσε τη συναυλία του στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τραγούδησε το «Φλασάκι» αφού ανέφερε συγκινημένος «Ένας αγαπημένος, πολύ αγαπημένος φίλος, ένας σπουδαίος συνεργάτης και ένας σπουδαίος καλλιτέχνης. Θα ήθελα στην αρχή της συναυλίας, που έτσι κι αλλιώς θα είναι αφιερωμένη από εμάς όλη στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, να ενώσουμε τη φωνή μας τραγουδώντας μαζί ένα τραγούδι του, σε στίχους του φίλου του και φίλου μας, του Σάκη Μπουλά. Έτσι για καλό κατευόδιο» .