Μετά την ατμοσφαιρική συναυλία τους στο Ηρώδειο τον περασμένο Ιούλιο, οι Tindersticks επιστρέφουν στην Ελλάδα για μια και μοναδική εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη.

Θα μπορούσαμε να υπογραμμίσουμε άλλωστε ότι το χρωστούσαν και στους Έλληνες φαν τους στα βόρεια, έτσι την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, το συγκρότημα θα παίξει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στην Αίθουσα Φίλων της Μουσικής.

«Τα τελευταία δυο χρόνια δεν έχουμε υπάρξει πολύ ως συγκρότημα και φέτος βρεθήκαμε για να κάνουμε έναν καινούριο δίσκο. Από την αρχή του χρόνου ξεκινήσαμε να γράφουμε τα τραγούδια, τα συγκεντρώσαμε και πριν λίγο καιρό μπήκαμε στο στούντιο και τα ηχογραφήσαμε. Επιστρέφουμε λοιπόν ανανεωμένοι μετά από μια περίοδο δυο ετών που δεν ήμασταν μαζί. Όσο δύσκολο και αν είναι που είμαστε διασκορπισμένοι σε διάφορα μέρη, νιώθουμε υπέροχα που ξανασυναντιόμαστε και πιάνουμε το νήμα από εκεί που το αφήσαμε», είχε δηλώσει ο Στιούαρτ Στέιπλς στο Reader.gr, λίγο πριν τη συναυλία των Tindersticks στο Ηρώδειο.

Από την πρώτη τους συναυλία στη χώρα μας, ένα χειμωνιάτικο βράδυ του Δεκεμβρίου του 1995 στο ιστορικό «Ρόδον» έως την επόμενη, αναπάντεχη μουσική «συνωμοσία», το secret gig που έδωσαν ένα καλοκαιρινό βράδυ του Ιουνίου του 1996 στο Θησείο και έως τη φετινή, τελευταία εμφάνισή τους στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού τον Ιούλιο, οι Tindersticks μετρούν 16 συναυλιακές πράξεις στη χώρα μας.

Πληροφορίες
Η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, στις 11:00 
Οι τιμές εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:
 ΖΩΝΗ VIP: 50 ευρώ
ΖΩΝΗ Α: 40 ευρώ
ΖΩΝΗ Β: 35 ευρώ
ΖΩΝΗ Γ: 30 ευρώ
Σημεία Προπώλησης: Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων της εκδήλωσης είναι τα σημεία του δικτύου viva και τα εκδοτήρια του ΜΜΘ.
Δίκτυο viva
Online: www.viva.gr 
Τηλεφωνικά: στο 11876
Φυσικά σημεία: Στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, αθηνόραμα.gr
 Εκδοτήρια ΜΜΘ
Εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, 25ης Μαρτίου & Παραλία
Ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων: Δευτέρα - Σάββατο: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Τηλέφωνα εκδοτηρίων: 2310 895938-9
Εκδοτήρια ΜΜΘ στην πλατεία Αριστοτέλους
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο: 10:00 π.μ. - 3:30 μ.μ.
Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 2:00μ.μ. και 5:30 - 8:00 μ.μ.