Λίγες ημέρες πριν στη συναυλία του στο Ηρώδειο στις 27 Σεπτεμβρίου από όπου αποχαιρετά τις μουσικές σκηνές της Ευρώπης, o Έρικ Μπάρντον στέλνει το δικό του μήνυμα στο ελληνικό κοινό αναφέροντας:

«Σήμερα κοιτάζω από μακριά με δέος το Ωδείο Ηρώδου Αττικού και την Ακρόπολη. Πλησιάζουν οι μέρες που θα στέκομαι εκεί μπροστά σας, παίζοντας μουσική με το συγκρότημά μου και θα αγγίζω αυτά τα ιερά εδάφη. Η ζωή και η τέχνη μου με οδήγησαν σε διαφορετικά μέρη παντού στον πλανήτη και είναι ελάχιστα ακόμη εκείνα που δεν έχω γνωρίσει στη πολύχρονη καριέρα μου. Ωστόσο μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι αυτή η παράσταση θα είναι μία μοναδική, πρωτόγνωρη εμπειρία, μια ιστορική για μένα μέρα. Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας το βράδυ εκείνο».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο θρυλικός τραγουδιστής και ψυχή των «Animals» έχει αποκτήσει ξεχωριστή σχέση με τη χώρα μας και το ελληνικό΄κοινό, λόγω και της Ελληνίδας συζύγου του. Πριν λίγο καιρό μάλιστα ζήτησε από τους φαν του να στείλουν τα τραγούδια που αγάπησαν περισσότερο μέσα στα χρόνια, για να τα συμπεριλάβει στο set list της μοναδικής βραδιάς και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή.

Εδώ μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη που έδωσε ο Έρικ Μπάρντον στην κάμερα του Reader.gr με αφορμή την επερχόμενη συναυλία της 27ης Σεπτεμβρίου.