Ορισμένοι κάτοικοι της Βουδαπέστης που μένουν κοντά στο υπό κατασκευή γήπεδο Puskas Arena, δεν πέρασαν καθόλου καλή νύχτα την προηγούμενη εβδομάδα.

Ένας «έντονος θόρυβος» κράτησε αρκετούς ξάγρυπνους μέχρι το ξημέρωμα και έκανε πολλούς να καλέσουν τις αρχές της ουγγρικής πρωτεύουσας για να παραπονεθούν.

Ο «θόρυβος» αυτός δεν ήταν άλλος από το τραγούδι «Deutschland» των Rammstein! Όπως αποδείχτηκε, ένας τεχνικός θέλησε να τεστάρει τα ηχεία του γηπέδου επιλέγοντας το συγκεκριμένο κομμάτι το οποίο είχε βάλει στο repeat και σε μεγάλη ένταση.

Από κάποιο τεχνικό λάθος όμως το τραγούδι άρχισε να παίζει ξανά και αφού οι εργάτες είχαν τελειώσει τη δουλειά και είχαν φύγει από το χώρο, με αποτέλεσμα αυτό να παίζει ασταμάτητα μέχρι το επόμενο πρωί.

Η αστυνομία έκανε συστάσεις χωρίς όμως να προχωρήσει σε συλλήψεις για διατάραξη κοινής ησυχίας, ενώ η κατασκευαστική εταιρεία εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση ζητώντας συγγνώμη από τους κατοίκους για την ταλαιπωρία και αναφέροντας ότι έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μη συμβεί ξανά κάτι αντίστοιχο.