Μια ιδιαίτερη συναυλία θα δώσουν οι Kiss τον επόμενο μήνα, με κοινό… λευκούς καρχαρίες!

Καλά διαβάσατε. Οι βετεράνοι της ροκ τον επόμενο μήνα θα ταξιδέψουν στην Αυστραλία για να ψυχαγωγήσουν τους μεγάλους θηρευτές της θάλασσας, τους λευκούς καρχαρίες. 

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου και εκτός από τους καρχαρίες θα την απολαύσουν ακόμα 8 τυχεροί φαν των Kiss.

Σύμφωνα με το σχέδιο οι Kiss και οι θαυμαστές τους θα κάνουν πρώτα μια... βαρκάδα στις ακτές της νότιας Αυστραλίας και μετά η μπάντα θα παίξει ζωντανά πάνω σε σκάφος. Το κοινό θα βρίσκεται σε ένα δεύτερο σκσάφος κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας σε περιοχή που καταγράφεται μεγάλη δραστηριότητα των λευκών καρχαριών. Έτσι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις αντιδράσεις των καρχαριών στη μουσική των Kiss.

Για το σκοπό αυτό θα έχουν τοποθετηθεί στο βυθό ειδικά ηχεία που θα παίζουν τη μουσική σε ειδικές συχνότητες ώστε να γίνει αντιληπτή και να προσελκύσει τους καρχαρίες.

Η συναυλία γίνεται στο πλαίσιο προωθητικής ενέργειας της Airbnb Animal Experience με σκοπό οι άνθρωποι να ψχαγωγούν τα ζώα και όχι τα ζώα τους ανθρώπους.

Ο Δρ. Μπλέικ Τσάπμαν, του Γεωγραφικού Ινστιτούτου της Αυστραλίας μεταξύ άλλων υπογραμμίζει ότι «οι καρχαρίες συγκαταλέγονται στα πιο παρεξηγημένα πλάσματα του πλανήτη. Είναι σημαντικό ο κόσμος να μάθει ότι οι καρχαρίες αξίζουν το σεβασμό και την προστασία μας».

Η συναυλία θα γίνει στον Ινδικό ωκεανό, στο λιμάνι Λίνκολν της Νότιας Αυστραλίας και τα εισιτήρια ανέρχονται στα 50 δολάρια. Τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η προπώληση θα ξεκινήσει στις 14 Οκτωβρίου και φυσικά οι Kiss θα εμφανιστούν με το γνωστό ασπρόμαυρο μακιγιάζ και τα κοστούμια τους για να παίξουν τέσσερα συνολικά τραγούδια.