Με εμπόδια συνεχίζεται η περιοδεία Madame X της Μαντόνα.

Μετά τη μετάθεση της ώρας έναρξης κάποιων συναυλιών, η «βασίλισσα της ποπ» αναγκάζεται τώρα να ακυρώσει μια σειρά συναυλιών που επρόκειτο να κάνει στη Βοστόνη.

Σε χθεσινή ανάρτησή της στο Instagram η Μαντόνα ενημερώνει τους θαυμαστές της ότι ο γιατρός της συνέστησε πως πρέπει να ξεκουραστεί ακυρώνοντας τις τρεις προγραμματισμένες συναυλίες που επρόκειτο να δώσει στο Center Wang Theatre της Βοστόνης:

«Σας παρακαλώ να με συγχωρέσετε για αυτή την απρόοπτη αλλαγή. Το να βρίσκομαι στη σκηνή κάθε βράδυ μού δίνει μεγάλη χαρά και το να αναγκάζομαι να ακυρώσω συναυλίες είναι μια μορφή τιμωρίας για εμένα, όμως ο πόνος που νιώθω αυτή τη στιγμή είναι αβάσταχτος», έγραψε και συνέχισε: «Πρέπει να ξεκουραστώ και να ακολουθήσω τις οδηγίες του γιατρού ώστε να επανέλθω πιο καλά και δυνατή για να συνεχίσω το ταξίδι της Madame X με όλους εσάς».

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα η διάσημη σταρ είχε αναρτήσει ένα βίντεο που την έδειχνε να κάνει μπάνιο με πάγο «για πολλαπλούς τραυματισμούς», μετά τη συναυλία της στο Λος Άντζελες.