Πληροφορίες θέλουν τους AC/DC να ετοιμάζουν... διπλό χτύπημα μέσα στη χρονιά με κυκλοφορία νέου άλμπουμ και περιοδεία με frontman τον Μπράιαν Τζόνσον και τον Άνγκους Γιανγκ να τον συνοδεύει στην κιθάρα.

Επικαλούμενος καλά πληροφορημένες πηγές του, ο Αυστραλός ραδιοφωνικός παραγωγός Έντι ΜακΓκουάιρ είπε στην εκπομπή του ότι το άλμπουμ της θρυλικής μπάντας θα κυκλοφορήσει μέχρι την άνοιξη ενώ παράλληλα οι Αυστραλοί ετοιμάζουν και περιοδεία.

«Η πληροφορία μου είναι ότι οι AC/DC θα κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ τον Φεβρουάριο ή Μάρτιο και θα περιοδεύσουν στην Αυστραλία τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο. Μετά από πολλή δουλειά και τεχνική έρευνα, κατάφεραν να βρουν υποστήριξη για το πρόβλημα ακοής του Μπράιαν Τζόνσον που θα επιστρέψει ως frontman», ανέφερε ο ΜακΓουάιρ και πρόσθεσε «Ακόμα και ο Φιλ Ραντ (ντράμερ) μπορεί να επιστρέψει στο γκρουπ, έτσι μαζί με τον Άνγκους Γιανγκ θα είναι τρεις από τους παλιούς πάνω στη σκηνή», κατέληξε χωρίς να αναφέρει κάτι για τον Κλιφ Γουίλιαμς ο οποίος αποσύρθηκε μετά την περιοδεία τους Rock or Bust και φαίνεται δύσκολο να επιστρέφει.

Θυμίζουμε ότι ο Μπράιαν Τζόνσον αποσύρθηκε από την ενεργό δράση εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει με την ακοή του, ενώ το τελευταίο άλμπουμ των AC/DC, «Rock Or Bust», κυκλοφόρησε το 2014.