Ο Ozzy ανακοίνωσε ότι ακυρώνει την περιοδεία του στις ΗΠΑ, με σκοπό να υποβληθεί στις αναγκαίες θεραπείες για τον Πάρκινσον. 

Σε ανακοίνωσή του στο Facebook, ο Ozzy ευχαριστεί τους φαν και εξηγεί: «Σας ευχαριστώ όλους που ήσασταν τόσο υπομονετικοί καθώς είχα αυτό τον σκ@τενιο χρόνο. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να πάω στην Ελβετία για θεραπεία μέχρι τον Απρίλιο η οποία θα διαρκέσει έξι με οκτώ εβδομάδες. Δεν θέλω να αρχίσω μια περιοδεία και να ακυρώνω τις συναυλίες την τελευταία στιγμή. Δεν είναι δίκαιο για τους οπαδούς μου. Προτιμώ να ακυρώσουμε από τώρα προκειμένου όσοι έχουν πάρει εισιτήριο να μπορέσουν να πάρουν τα λεφτά τους πίσω άμεσα. Αυτοί που ήδη έχουν πάρει εισιτήρια τώρα θα είναι οι πρώτοι που θα πάρουν εισιτήρια όταν κάνω τη νέα περιοδεία στην Αμερική».

Μέχρι στιγμής, η περιοδεία που έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο με τους Judas Priest αναμένεται να γίνει κανονικά.

Ο Ozzy αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με τη Νόσο του Πάρκινσον στην αμερικάνικη τηλεοπτική εκπομπή Good Morning America όπου βρέθηκε καλεσμένος τον προηγούμενο μήνα. Σε εκείνη τη συνέντευξη, η σύζυγός του Σάρον, είχε αναφέρει ότι έχουν ήδη κλείσει ραντεβού με έναν επιφανή Ελβετό ειδικό για τον Απρίλιο. 
 
Παράλληλα, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου κυκλοφορεί από την Epic και η νέα δισκογραφική δουλειά του Ozzy με τίτλο «Ordinary Man».