Η Τάμτα διασκευάζει το χιτ της Μαριάντας Πιερίδη «Σ’ αγαπώ» 18 χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

Θυμίζουμε ότι το κομμάτι που κυκλοφόρησε το 2002 σε στίχους Ναταλίας Γερμανού και μουσική  Αλέξανδρου Βουραζέλη, είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Τώρα η Τάμτα του δίνει μια νέα πνοή και μας το παρουσιάζει στην πιο χορευτική και μπιτάτη εκδοχή του. Ωστόσο, αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι το επίσημο βίντεο του τραγουδιού το έχει γυρίσει η ίδια η Τάμτα, εν μέσω καραντίνας, στο σπίτι της μόνο με το κινητό της τηλέφωνο.

Όπως αναφέρει η ίδια στην ανάρτησή της στο Instagram «Εφόσον το τραγούδι ήταν έτοιμο, η επιλογή που είχαμε ήταν να κυκλοφορήσουμε το τραγούδι χωρίς βίντεο κλιπ. Άλλωστε έχει συμβεί πολλές φορές και στο παρελθόν, και ας μην ζούσαμε τότε αυτά που ζούμε σήμερα. Αλλά είπα να μη συμβιβαστώ με αυτήν την ιδέα, και να δοκιμάσω να ντυθώ και να βαφτώ μόνη μου και να το γυρίσω με το κινητό μου, στο σπίτι και γύρω από αυτό, χωρίς φώτα και χωρίς κανέναν επιπλέον επαγγελματικό εξοπλισμό, με τη βοήθεια του ανθρώπου μου, ο οποίος κατάφερε να γίνει άρτιος καμεραμάν για πρώτη του φορά! Με αρκετή φαντασία, με ένα κινητό και με την εξαιρετική δουλειά που έγινε εκ των υστέρων στο μοντάζ με την προσθήκη χρωμάτων και visuals, νομίζω ότι έχουμε βγάλει ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα».