Ακυρώνεται η συναυλία των Jethro Tull στην Αθήνα. Η συναυλία που αρχικά ήταν προγραμματισμένη στις 12 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού στην χώρα μας.
 
Συγκεκριμένα, η επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών υπογραμμίζει: «Οι δυσοίωνες επιδημιολογικές προβλέψεις, η έξαρση των κρουσμάτων και ο φόβος επικείμενων νέων περιορισμών στις ταξιδιωτικές  μετακινήσεις με επιβολή καραντίνας  για όσους ταξιδεύουν από και προς τη χώρα μας, δεν μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε στη διοργάνωση της συναυλίας».

Τόσο η διοργανώτρια εταιρεία όσο και ο ίδιος ο Ίαν Άντερσον στο μήνυμά του προς τους Έλληνες φαν, αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο πραγματοποίησης της συναυλίας μέσα στο 2021.

Η διαδικασία επιστροφής των εισιτηρίων, θα γίνει ως εξής:

Ticketmaster

Οι κάτοχοι ηλεκτρονικών εισιτηρίων θα λάβουν το αντίτιμο της αγοράς τους, απευθείας στην κάρτα μέσω της οποίας έγινε η συναλλαγή, εντός 15 εργάσιμων ημερών.

Όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια από το δίκτυο καταστημάτων Public, μπορούν να απευθυνθούν στα αντίστοιχα καταστήματα κατά τις ώρες λειτουργίας τους, από την Παρασκευή 28 Αυγούστου έως την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020.
 
Viva
Όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια με χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας (είτε ηλεκτρονικά είτε σε συνεργαζόμενα καταστήματα), θα λάβουν το αντίτιμο της αγοράς τους, απευθείας στην κάρτα μέσω της οποίας έγινε η συναλλαγή, εντός 15 εργάσιμων ημερών.

Όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια με μετρητά από το δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων Viva, θα λάβουν ενημερωτικό email με οδηγίες.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@highpriority.gr.