Με αφορμή τα 50 χρόνια από την κυκλοφορία του ιστορικού δίσκου «Morrison Hotel» των Doors, o εκδοτικός οίκος Z2 Comics πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου 2020 ένα graphic novel της Leah Moore (κόρη του Alan Moore, συγγραφέα του «Watchman»), με την ιστορία της θρυλικής μπάντας.

Συγκεκριμένα, η Leah Moore, αναφέρεται στον δίσκο «Morrison Hotel» και στην περίοδο που προηγήθηκε: τον Πόλεμο του Βιετνάμ, το Κίνημα για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα, τους φόνους του Τσαρλς Μάνσον, τις συναυλίες του συγκροτήματος, την περίοδο που τους συνέλαβαν και τους εμβληματικούς μουσικούς που συνάντησαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Moore, έχει δουλέψει την ιστορία με τα εναπομείναντα μέλη της μπάντας, τον Robby Krieger και τον John Densmore. Το εξώφυλλο σχεδίασε ο Chris Hunt. 

«Υπάρχει τόσο θέατρο στους Doors, και τόση κομπορρημοσύνη και τόση αφήγηση ιστοριών - ταιριάζουν με φυσικό τρόπο σε κόμικ», τόνισε η Moore και πρόσθεσε «Οι στίχοι που έγραψαν και η ενέργεια με την οποία έπαιζαν - πιστεύω ότι τα τραγούδια δεν προσφέρονται απλώς για το μέσο, στην πραγματικότητα κραυγάζουν να γίνουν κόμικ».

Το graphic novel θα κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις, την κανονική και την Deluxe στην τιμή των 19.99 και 99.99 λιρών αντίστοιχα.