Η Κάρλα Μπρούνι κυκλοφορεί σήμερα, 9 Οκτωβρίου, το νέο της άλμπουμ με το όνομά της. Η νέα δισκογραφική της δουλειά έρχεται τρία χρόνια μετά το τελευταίο της άλμπουμ.
 
Το «Carla Bruni» είναι μια αντανάκλαση της ίδιας και μεταξύ των τραγουδιών που περιέχει, υπάρχει και ένα αφιερωμένο στο σύζυγό της, Νικολά Σαρκοζί.

Πρόκειται για το κομμάτι με τίτλο «Garçon Triste» και αναφέρεται στην ανάγκη του να κρύψει βαθιά μέσα του τη θλίψη για κάτι που τον στενοχωρεί.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Μπρούνι αποκάλυψε ότι ερωτεύτηκε τον Σαρκοζί με την πρώτη ματιά. «Είχε την τρελή ιδέα των ραντεβού στα τυφλά. Νόμιζα ότι θα έρθει με τη γυναίκα του και δέχθηκα. Τη δεύτερη φορά πήγαμε σπίτι και κάναμε έρωτα», έχει αποκαλύψει για τη σχέση τους.

Στο άλμπουμ, το πρώτο με αυθεντικά τραγούδια σε 7 χρόνια, προηγήθηκε το σινγκλ «Quelque chose» και το IG κομμάτι «Un grand amour». Επίσης περιέχεται για πρώτη φορά ένα ακυκλοφόρητο ντουέτο στα ιταλικά με την αδερφή της Valeria Bruni-Tedeschi με τίτλο «Voglio l’amore».

Το άλμπουμ περιέχει συνολικά 17 τραγούδια όλα στα γαλλικά εκτός από τρία. Το «Your lady» στα αγγλικά, το «Voglio l'amore», στα ιταλικά και το «Porque te vas», στα ισπανικά. Μερικά από τα τραγούδια του δίσκου γράφτηκαν την περίοδο του lockdown που πέραση η ίδια στη νότια Γαλλία.