Σε έναν Νοέμβριο που θυμίζει πιο πολύ άνοιξη, ταιριάζουν τα αντίστοιχα ακούσματα. Τι όχι; Βολεύουν άλλωστε -μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. 

Beirut - Gallipoli
Αν και δεν τους το έχεις, γιατί δεν είναι δα ότι σκίζουν από ζωντάνια -δισκογραφικά τουλάχιστον- οι Beirut είναι πολύ καλοί και στο live τους. Σε άλλα νέα, 1η Φλεβάρη υπολογίζεις ότι θα έχεις στα χέρια σου το ομότιτλο με το παρακάτω single, 5ο άλμπουμ τους.

The Knocks - Brazilian Soul (Feat. Sofi Tukker)
Όπου βλέπω Sofi Tukker, μπαίνω. Μου το έστειλαν προς το τέλος της εβδομάδας για να φτιάξει η διάθεσή μου και παρόλο που το είχα ήδη ακούσει, μία επιπρόσθετη δουλίτσα την έκανε. Το ίδιο εύχομαι και δι υμάς.

Icona Pop - Rhythm In My Blood
Και αφού έχεις ήδη μπει στο ανεβαστικό mood, ιδανική συνέχεια και κυρίως ρυθμό δίνουν οι Σουηδέζες Icona Pop. 

Brika - Karma
Ό,τι πιο εθιστικό άκουσα τελευταία σε μονοπάτια πιο ρυθμικών βέβαια, Belleruche. H «κοίτα τι βρήκα» Brika aka Briana Alexa από την Κούβα, μόλις ρεμιξαριστεί (το τραγούδι, όχι η ίδια) ξέρω ποιο είναι το επόμενο hit της χρονιάς α λα Sofi Tukker. 

Bill Ryder-Jones - Don't Be Scared, I Love You
Ενδείκνυται για after hours ποσταρίσματα στα σόσιαλ μίντια. Σοβαρά τώρα, το single του κιθαρίστα των Coral, το φαντάζομαι σε λούπα μαζί με μια βόλτα που δεν έχει τέλος. 

Jordan Max - Me, Mary and My Guitar
Αντίστοιχα, τούτο δω είναι ό,τι πρέπει για σκηνή τηλεοπτικής σειράς, μόνο που δεν θα χρειαστεί να shazamάρεις γιατί θα το έχεις ακούσει πρώτα εδώ.

Anna Of The North - Nothing Compares 2 U
Δεν ασπάστηκα ποτέ τον ενθουσιασμό μερικών για το ταλέντο της -όχι άλλες μπαλάντες με την ίδια μελωδική αλλά κλαψιάρικη φωνή please. Για να είμαστε δίκαιοι ωστόσο, αυτή είναι μια ωραία διασκευή στο κομμάτι του Prince και πρέπει να της το παραδεχτούμε. Άσε που τώρα η Σινέντ είναι απασχολημένη με το Ισλάμ...