Το «Είμαι προετοιμασμένος να δω αμερικανιά ολκής αλλά καταλήγω να υποβάλλω τα σέβη μου» είναι αυτό που έπαθα εγώ με την αναπάντεχα πειστική Lady Gaga και τον επίσης game changer Bradley Cooper στο A Star Is Born. Στο σύνολό του το soundtrack είναι αξιόλογο, αλλά το τραγούδι που κλέβει την παράσταση είναι η μπαλάντα που έγραψε και ερμήνευσε η Gaga βεληνεκούς Whitney. Αν δεν πάρει έστω το Oscar καλύτερου τραγουδιού, θα είναι απλά εξωφρενικό. Γι' αυτό λοιπόν, αυτήν την εβδομάδα η στήλη για να είναι 100% δίκαιη, ξεκινάει με Lady Gaga.

Lady Gaga - I'll Never Love Again 

Curtis Harding - Where We Are
Μαζί με τους Mayer Hawthorne, Michael Kiwanuka και Jon Allen είναι άξιοι συνεχιστές του Terry Callier, έκαστος φυσικά στο είδος του. Προηγούνται οι κυρίες και γι' αυτό δεν μπήκε πρώτος ο Curtis που ψάχνω να του βρω ψεγάδι και δυσκολεύομαι. 

Young The Giant - Tightrope
Όταν οι Maroon 5 ξεχνούν τον εαυτό τους, ευτυχώς υπάρχουν άλλοι καλλιτέχνες που με κάποια τους single μας θυμίζουν τις παλιές καλές εποχές τους. Ωραίο και το Glory από το ολοκαίνουργιο άλμπουμ των Αμερικανών, ονόματι Mirror Master που κυκλοφόρησε στις 12 του μήνα. 

The Allergies - Dance Now
Από το καλοκαίρι ήδη έχουμε πάρει μία μικρή γεύση από το νέο τους LP με τίτλο Steal The Show. Τώρα πια που «ζει ανάμεσά μας» και επισήμως, αν ξεπεράσεις το Fade Away, έχει μπόλικο πράγμα για να κουνηθείς. 

Buscemi - Luna Misteriosa
Αν και δεν είναι αυτό που θα χαρακτήριζε κανείς εύκολο ήχο, το Luna Misteriosa ακριβώς επειδή είναι ενδιαφέρον χτυπάει πρωτιά στα indie charts του Media Inspector, όπως επίσης shazamάρεται ασύστολα (Νο 16 στην Αθήνα για την ακρίβεια). Μεταξύ μας, την δυναμική του δεν την έχει δείξει ακόμη, γιατί οι πηγές μου λένε ότι ετοιμάζεται θεϊκό remix... Επί τη ευκαιρία, άκουσε και το Nite People, με το οποίο προσωπικά συμπάθησα τον Buscemi.

Friendly Fires - Heaven Let Me In
Ακόμη δεν έχουν εξηγήσει τι και πως, όμως επιτέλους μετά από 6 χρόνια έβγαλαν κάτι όλο δικό τους οι Friendly Fires. Το λες και πρόοδο. Άκου και το Love Like Waves τους που προηγήθηκε τον Μάιο. 

The 1975 - It's Not Living (If It's Not With You)
Το ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο A Brief Inquiry Into Online Relationships είναι προγραμματισμένο για τις 30 Νοεμβρίου. Η πρώτη γεύση έχει μία δόση pop νοσταλγίας και ρομαντισμού. Άρα καταλαβαίνεις επί τόπου γιατί μου αρέσει.