Η ώρα άλλαξε, έβαλε τα χειμωνιάτικά της -ίσως για τελευταία φορά, όμως όταν πρόκειται για καινούργια μουσική αλλαγή δεν υφίσταται. Όλες οι ώρες είναι κατάλληλες!

Ian Brown - First World Problems
Πάνε δέκα χρόνια από την τελευταία ολοκληρωμένη δισκογραφική απόπειρα του Ian Brown. Μία ανάσα πριν το silver alert, μάθαμε ότι 1 Μαρτίου του 2019 κυκλοφορεί νέο άλμπουμ ονόματι Ripples και αυτό είναι το πρώτο single παύλα προάγγελος για να πάρουμε μία πρώτη γεύση. 

Aloe Blacc - A Million Dollars A Day
Από το ένα δολάριο που χρειαζόταν, έφτασε στο ένα εκατομμύριο την ημέρα. Ε όχι βρε φίλε Aloe. Ειδικά αν μας δίνεις τα singles όποτε το θυμηθείς και δη με το σταγονόμετρο, σε βλέπω παρέα με τον 50Cent...

Allan Rayman - Rose
Στα Juno Awards κέρδισε στην κατηγορία του πρωτοεμφανιζόμενου. Έχουμε γράψει πολλάκις σε αυτήν τη στήλη ότι Καναδάς και Αυστραλία είναι πολύ μπροστά όσον αφορά στο κομμάτι της μουσικής και εδώ έχουμε ένα απτό παράδειγμα από το Τορόντο. 

Before You Exit - Silence
Η χαριτωμένη γλυκαναλατοσύνη τριών αδερφών από τη Φλόριντα στα early 20s τους, αποτυπωμένη όλη σε ένα τραγούδι. Παρόλα αυτά, για να έχει θέση στη σημερινή στήλη, κάτι σημαίνει κι αυτό. 

Haelos - Buried in the Sand
Από τα διαμάντια της Matador που δε χρειάστηκε να κάνει και πολλά για να αναδειχθεί. Το τρίο από το Λονδίνο, από το πρώτο του single Dust πριν από 4 χρόνια μέχρι και σήμερα έχει κερδίσει τα αυτιά του κοινού που διψά για «ψαγμενιές» (όπως τις χαρακτηρίζει) και όντως το δικαιούται. 

Mumford & Sons - If I Say
Για κάποιο λόγο η μουσική των Mumford μου θύμιζε μια επαναλαμβανόμενη λούπα ή έστω διασκευή του Read My Mind των Killlers. Παρόλα αυτά, τους συμπαθώ ιδιαίτερα, άλλωστε πόσες μπάντες που να χρησιμοποιούν αυτόν τον κιθαριστικό ήχο βρίσκεις σήμερα; Εδώ λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ Delta (16/11).

White Lies - Believe It
To Lose My Life, τους σημάδεψε σε τέτοιο βαθμό που προσωπικά δεν θυμάμαι κάτι άλλο από αυτούς. Στην προκειμένη, ακούς μία καινούργια τους προσπάθεια... προσοχής.