Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από όταν οι φανς των Abba αναθάρρεψαν στο άκουσμα της είδησης ότι το αγαπημένο τους συγκρότημα που διαλύθηκε πριν από 35 χρόνια έχει ηχογραφήσει δύο νέα τραγούδια για τις ανάγκες μιας περιοδείας με ολογράμματα.

Αυτό που είχαμε μάθει τότε ήταν πως η παραγωγή των κομματιών είχε γίνει σε συνεργασία με τον δημιουργό του American Idol Σάιμον Φούλερ, όπως και το ότι θα έκαναν την πρώτη τους ψηφιακή «πρεμιέρα» από τις συχνότητες του NBC και του ABC στο τέλος του 2018.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Frida, Agnetha, Björn and Benny in RMV Studio Stockholm, recording the two new songs! Release end of this year. Have a great weekend friends! #abba #abbaofficial

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ABBA (@abba) στις

Ωστόσο, τον Σεπτέμβριο, πληροφορηθήκαμε πως το εν λόγω πρότζεκτ έπρεπε να πάρει αναβολή μέχρι το 2019, ενώ τώρα μαθαίνουμε ότι τα τραγούδια παίρνουν εκ νέου αναβολή μέχρι το επόμενο φθινόπωρο. 

«Καμία κυκλοφορία πριν το καλοκαίρι. Ελπίζουμε για το ερχόμενο φθινόπωρο», δήλωσε εκπρόσωπος του συγκροτήματος στο Variety. 

Παρόλο που δεν επεκτάθηκε στους λόγους που ευθύνονται για τις συνεχείς αναβολές, ο Μπένι Άντερσον εξήγησε σε μία συνέντευξη που δημοσιεύθηκε στο σάιτ IceTheSite ότι η αιτία είναι κάποιες νομικές «επιπλοκές».