Ο Νιλ Τέναντ θυμήθηκε ένα απίθανο ανέκδοτο για τον Τζορτζ Μάικλ.

Μιλώντας στον Guardian, o τραγουδιστής των Pet Shop Boys θυμήθηκε ένα αστείο περιστατικό που συνέβη μεταξύ τους στα παρασκήνια της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο το 2012:

«Ήμασταν σε εκείνα τα λυόμενα καμαρίνια και ο διπλανός μας έπαιζε μουσική σε απίστευτα δυνατή ένταση. Είπα στον μάνατζερ της περιοδείας μας: "Μπορείς να πας και να του ζητήσεις να το χαμηλώσει;" Και ξαφνικά η πόρτα ανοίγει, μπαίνει ο Τζορτζ -με τον οποίο είχαμε να ειδωθούμε από όταν μπήκε στη φυλακή- και λέει: "Μου είπες όντως να χαμηλώσω την μουσική μου;" Και απάντησα: "Ναι το έκανα." Και λέει: "Κάνε μου μια αγκαλιά." Μετά επέστρεψε στο καμαρίνι του και έβαλε να ακούσει δυνατά το West End Girls.»

Ο Τέναντ στο μεταξύ, πρόσθεσε ότι ήταν πολύ λυπημένος, σχεδόν θυμωμένος όταν έμαθε για τον θάνατο του Μάικλ, καθώς πίστευε πως ήταν πολύ κρίμα.

Επίσης, ανέφερε ότι είχε πάρει συνέντευξη από τον αείμνηστο τραγουδιστή για λογαριασμό του Smash Hits, αλλά εκείνο το περιστατικό ήταν η τελευταία φορά που τον είδε πριν πεθάνει. Για την ιστορία, ο Τέναντ μίλησε στον Guardian με αφορμή την κυκλοφορία της συλλογής στίχων του «One Hundred Lyrics and a Poem by Neil Tennant» την 1η Νοέμβρη.