Όσο κάποιοι ονειρεύονται το Τζόκερ, άλλοι βγάζουν εκατομμύρια από μία περιοδεία. 

Ο λόγος για χρυσό ζεύγος Μπιγιόνσε και Τζέι Ζι που ούτε λίγο ούτε πολύ από την «On The Run II» περιοδεία του συγκέντρωσε ένα τέταρτο δισεκατομμυρίου δολαρίων...!

Πιο συγκεκριμένα, ξεκίνησαν τις συνολικά 48 εμφανίσεις τους τον περασμένο Ιούνιο, με την τελευταία να πραγματοποιείται στο Σιάτλ, στις 4 Οκτωβρίου. Το NME έγραψε μάλιστα για το σόου τους ότι ήταν «ένα δίωρο μάθημα από ένα ζευγάρι εμβληματικών καλλιτεχνών που φαινομενικά έχει βαλθεί να αποδείξει ότι η αγάπη κατακτά τα πάντα». 

Μέχρι τον Αύγουστο τα έσοδά τους είχαν ξεπεράσει τα 150 εκατομμύρια, ενώ το συνολικό ποσό σύμφωνα με το Billboard Boxscore φέρεται πως άγγιξε τα 253,5 εκατομμύρια δολάρια. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο εμφανίσεις τους στο London Stadium «μεταφράστηκαν» σε 11 εκατ. από τις πωλήσεις πάνω από 125.000 εισιτηρίων. Ωστόσο, την μεγαλύτερη «μπάζα» την έκαναν από δύο βραδιές στο Mercedes-Benz Stadium της Ατλάντα, καθώς τους απέφεραν 14,1 εκατ. δολάρια. Με μία γενική ματιά, καταλαβαίνει κανείς ότι Μπιγιόνσε και Τζέι Ζι έβγαλαν περίπου 5,28 εκατ. δολάρια ανά εμφάνιση. 

Στο γενικότερο πλαίσιο, η περιοδεία «On The Run II» σχεδόν υπερδιπλασίασε τα κέρδη του ζευγαριού (132%) από την τελευταία που είχε φέρει στο ταμείο του 109,6 εκατ. δολάρια.