Η Sade κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή το νέο της τραγούδι που όπως είχαμε αναφέρει τον περασμένο Σεπτέμβριο, το οποίο ακούγεται στους τίτλους τέλους της νέας ταινίας του Στιβ ΜακΚουίν, «Widows». 

Το YouTube βίντεο ουσιαστικά συνδυάζει τους στίχους του τραγουδιού με σκηνές από την ταινία. Η υπόθεση του Widows αφορά 4 γυναίκες που αναγκάζονται να διαπράξουν μία ληστεία για να μπορέσουν να ξεμπερδέψουν από τα χρέη που τους άφησαν «κληρονομιά» οι άντρες τους. 

«Ήταν τιμή μου να δουλέψω με έναν τέτοιο θρύλο. Η Sade είναι ένα ασύγκριτο ταλέντο και μία απίστευτη καλλιτέχνης που κυκλοφορεί τόσο σπάνια νέο υλικό...», δήλωσε με ενθουσιασμό μεταξύ άλλων ο σκηνοθέτης. 

To single The Big Unknown είναι το δεύτερο «δωράκι» που κάνει η Sade στους φανς της, καθώς νωρίτερα αυτόν τον χρόνο, έβαλε την υπογραφή της σε ένα ακόμη τραγούδι για το soundtrack του φιλμ της Έιβα Ντουβερνάι «A Wrinkle In Time»

Θυμίζουμε ότι έχουμε να δούμε ολοκληρωμένη δουλειά της από το 2010 και το άλμπουμ Soldier of Love, ενώ σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο στενός της συνεργάτης Στιούρτ Μάθιουμαν, βρίσκονται ήδη στο στούντιο ηχογραφώντας καινούργιο υλικό.