Με μακρά παράδοση στα συγκροτήματα παντός είδους -ειδικά στα '90s- το νέο boyband ολλανδικής παραγωγής έχει θέμα το Brexit! 

Πιο συγκεκριμένα, οι Breunion Boys όπως λέγονται, θέλουν να εμποδίσουν τη Βρετανία να βγει εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρησιμοποιώντας τη μουσική τους για αυτόν τον σκοπό. 

Το single «Britain Come Back» - Βρετανία Γύρνα Πίσω (ο Γιώργος Λεμπέσης άραγε τί λέει γι' αυτό;) είναι το πρώτο των πέντε αγοριών που βρέθηκαν μαζί -όπως η υποστηρίζει η δημιουργός της μπάντας και animation καλλιτέχνης Τζούλια Βέλντμα- ως μία «τελική, απέλπιδα προσπάθεια να σταματήσουν τον διαχωρισμό των Βρετανών από την υπόλοιπη Ευρώπη.»

Εντωμεταξύ, αν παρατηρήσει κανείς τους στίχους του κομματιού και δεν ξέρει περί τίνος πρόκειται, θα μπορούσε κάλλιστα να το χαρακτηρίσει ως ερωτικό, οπότε το αποτέλεσμα δεν απέχει πολύ από την... κωμωδία. 

«Δε μπορώ να πιστέψω ότι αυτό είναι το τέλος. Ακόμα αισθάνομαι την αγάπη σου μέσα μου. Ακόμα τραγουδάω τα λόγια σου. Κάνω μια ευχή όταν πέφτει το αστέρι σου από τον ουρανό», είναι μερικά από τα λόγια του τραγουδιού.

Το μέλος της μπάντας Τζόσουα Αλάγκμπε εξηγεί: «Δείτε πόσο εκνευρισμένοι είναι πολλοί Βρετανοί με την Ευρωπαϊκή Ένωση και πόσοι Ευρωπαίοι είναι νευριασμένοι με τη Βρετανία που φεύγει. Νομίζω ότι αυτό το συναίσθημα πρέπει να απαντηθεί. Εμείς είμαστε κάτι σαν την απάντηση σε αυτό.»

Στο μεταξύ, η μπάντα σχεδιάζει να ξεκινήσει περιοδεία σε παμπ του Ηνωμένου Βασιλείου ώστε να μπορέσει να μεταδώσει σε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται το μήνυμά της.