Το Coachella ανακοίνωσε το line up του για το 2019, αποκαλύπτοντας ότι τελικά ο Κάνιε Γουέστ δεν θα είναι headliner σε καμία από τις τρεις ημέρες που πραγματοποιείται.

«Μπροστάρηδες» αυτής της χρονιάς αναλαμβάνουν τρία ονόματα που έχουν απασχολήσει τη μουσική βιομηχανία για διαφορετικούς λόγους.

Την πρώτη μέρα του φεστιβάλ βλέπουμε τον Childish Gambino που το viral βίντεο του This Is America έσπασε κάθε ρεκόρ μέσα στο 2018, την δεύτερη ημέρα συνεχίζουν οι Αυστραλοί Tame Impala που ακούγονται παντού, ενώ την τρίτη και τελευταία μέρα τα ηνία θα έχει η Αριάνα Γκράντε, ως η τρίτη γυναίκα στην ιστορία του φεστιβάλ από το 1999 μέχρι και σήμερα μετά τις Μπιγιόνσε (2018) και Μπγιόρκ (2002 & 2007).

Φέτος επίσης, μεταξύ των ονομάτων βλέπουμε την αδερφή της Μπιγιόνσε, Solange, αλλά και επιτυχημένες performers όπως οι Τζανέλ Μονά, Κέισι Μασγκρέιβς, Μάγκι Ρότζερς κ.α. Παράλληλα, παρατηρούμε ότι φέτος το φεστιβάλ τονίζει τον χορευτικό του χαρακτήρα με εμφανίσεις γνωστών djs όπως οι Tale of Us, Hot Since 82, Nina Kraviz, Jan Blomqvist, Nora En Pure κλπ.

Η διοργάνωση έχει προγραμματιστεί για δύο σαββατοκύριακα, στις 12-14/04 και 19-21/04, στο Indio της Καλιφόρνια.