Με το Rock 'n' Roll Hall of Fame τα έβαλε ο Μπρους Ντίκινσον κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της αυτοβιογραφίας του «What Does This Button Do?» στην Αυστραλία.

Σε μια στάση της περιοδείας για την προώθηση του βιβλίου του και στη Μελβούρνη, αφού διάβασε μερικά αποσπάσματα από αυτό, ο frontman των Iron Maiden δέχτηκε ερωτήσεις από τους θαυμαστές του, ωστόσο ένας οπαδός κατάφερε να τον βγάλει έξω από τα ρούχα του και να αρχίσει τα... «γαλλικά» όταν τον ρώτησε αν πιστεύει ότι οι Iron Maiden θα έπρεπε να έχουν ήδη μπει στο Rock 'n' Roll Hall of Fame.

«Απολύτως», απάντησε ο Ντίκινσον και πρόσθεσε: «Στην πραγματικότητα πιστεύω ότι το Rock ’n’ Roll Hall Of Fame είναι ένα μάτσο @ρχίδι@ για να είμαι ειλικρινής. Υπεύθυνοι είναι ένα μάτσο φαρισαίοι Αμερικάνοι που δεν θα καταλάβαιναν τί σημαίνει rock’n’roll ακόμα και αν τους χτύπαγε στα μούτρα. Θα πρέπει να σταματήσουν να παίρνουν Prozac και να αρχίσουν να πίνουν καμιά μπύρα».

Δείτε τη σχετική απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωθηκαν οι υποψήφιοι ροκ καλλιτέχνες για την «Τάξη του 2019» και μεταξύ αυτών συναντάμε ονόματα όπως οι Roxy Music, Deff Leppard, κ.ά.

Αν και οι Iron Maiden πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για την ένταξή τους στο Hall of Fame, οι διοργανωτές ισχυρίζονται ότι υπάρχουν περισσότερα κριτήρια για την είσοδο ενός καλλιτέχνη όπως η επιρροή και η σημασία της συμβολής των καλλιτεχνών στην ανάπτυξη και τη διαιώνιση του rock 'n' roll.