Ανακοινώσεων συνέχεια από το Release Athens Festival 2019! Όπως είχαμε γράψει χθες, μέχρι την Παρασκευή, η διοργανώτρια εταιρεία θα αποκαλύπτει τα ονόματα που θα δούμε το καλοκαίρι στην Πλατεία Νερού.

Σειρά λοιπόν έχουν οι Shame, οι οποίοι θα παίξουν την 1η ημέρα του Φεστιβάλ, στις 8 Ιουνίου, μαζί με τον τεράστιο Ίγκι Ποπ και τους James, οι οποίοι ανακοινώθηκαν χθες.

Οι Shame που έρχονται στη χώρα μας για πρώτη φορά, θεωρούνται μια από τις νέες alternative rock μπάντες της Μεγάλης Βρετανίας. 

Το περσινό ντεμπούτο των 5 νεαρών από το Νότιο Λονδίνο, «Songs Of Praise», μας σύστησε μια μπάντα με νεανική ορμή και θυμό και, ταυτόχρονα, ανθεμικά τραγούδια με τη δική τους ζωντάνια, πάθος και χιούμορ. 

Στον πρώτο τους δίσκο, περιέχονται τα 5 από τα 6 singles-δυναμίτες που έχει κυκλοφορήσει η μπάντα, μέχρι στιγμής: Gold Hole, Tasteless, The Lick, Concrete, One Rizla.

Το «Songs Of Praise» δεν έλειψε από καμία λίστα και κατέκτησε την κορυφή σε αυτήν της, πάντα σεβαστής, Rough Trade, ενώ ταξίδεψαν σε ολόκληρο τον κόσμο συμμετέχοντας σε κάθε μεγάλο φεστιβάλ.

Ηδη, από το 2016 και ολόκληρο το 2017, πριν καν ηχογραφήσουν το ντεμπούτο τους, ο frontman Τσάρλι Στιν και η παρέα του έχτισαν τη φήμη τους εκεί που κάθε rock μπάντα που σέβεται τον εαυτό της οφείλει να το κάνει: πάνω στη σκηνή.

Πληροφορίες
H προπώληση των εισιτηρίων για τις 8 Ιουνίου στο Release Athens 2019 συνεχίζεται προς 42 ευρώ. Διατίθεται και περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων προς 100 ευρώ.
Διάθεση:
Τηλεφωνικά / στο 11876
Online / www.viva.gr / www.releaseathens.gr
Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni's (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)