Δέκα χρόνια (και κάτι ψιλά) από το «Chinese Democracy» του 2008 ο Axl Rose κυκλοφόρησε νέο τραγούδι. Μόνο ο ήχος είναι πιο... AC/DC παρά Guns N' Roses, και το βίντεο έκανε πρεμιέρα στα... Looney Tunes.

O τραγουδιστής των Guns N' Roses (και για λίγους μήνες των AC/DC στην τελευταία περιοδεία τους) εμφανίζεται ως καρτούν σε ένα από νέα επεισόδια των Looney Tunes παρέα με τον Μπαγκς Μπάνι, τον Πόρκι Πιγκ, το Κογιότ και όλη την παλιοπαρέα, με σκοπό να καταστρέψει έναν αστεροειδή που πλησιάζει απειλητικά τη Γη. Και το καταφέρνει... ροκάροντας τον βράχο, δηλαδή με «Rock The Rock» όπως είναι και ο τίτλος του τραγουδιού.

Ο Rose είναι μεγάλος φαν των Looney Tunes – μάλιστα το κλασικό μουσικό θέμα των καρτούν άνοιγε τις συναυλίες της τελευταίας περιοδείας τωaν Guns N' Roses, Not In This Lifetime. Πάντως το συγκεκριμένο τραγούδι δεν το έγραψε ο ίδιος, αλλά οι Τζόσουα Φανκ (ο συνθέτης των νέων Looney Tunes) και Ρομπ Τζάνας. Και όπως παρατηρούν όλοι όσοι το ακούν, ο ήχος είναι πολύ περισσότερο AC/DC παρά Guns N' Roses.