Οι περισσότεροι διάσημοι σφάζονται στην ποδιά του ψυχαγωγικού ημίωρου στο ετήσιο Super Βowl γιατί εγγυάται εκ των προτέρων κοινό μερικών εκατομμυρίων που παρακολουθεί τον τελικό, αλλά και ένα επίπεδο θεάματος που οι περισσότεροι καλλιτέχνες θα επιθυμούσαν.

Η Lady Gaga για παράδειγμα, πριν από δύο χρόνια έκανε... skydiving από την οροφή (!) για να καταλήξει στην σκηνή. 

Φέτος όμως, που έχουν ανακοινωθεί οι Maroon 5 ως headliners, κανείς δεν θέλει να τους σιγοντάρει, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστηρίζει το Us Weekly.

Το συγκρότημα από ό,τι φαίνεται πληρώνει τη νύφη για την αυξημένη πολιτικοποίηση του NFL, που βρίσκεται υπό μικροσκόπιο από όταν ο πρώην παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου και νυν ακτιβιστής Κόλιν Κάπερνικ σχολιάστηκε έντονα επειδή γονάτισε κατά τη διάρκεια του εθνικού ύμνου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την βαρβαρότητα και τη φυλετική αδικία της αστυνομίας. Η Ριάνα για παράδειγμα, αρνήθηκε να εμφανιστεί, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να συμπαρασταθεί στον Κέπερνικ. «Κανένας δεν θέλει να συσχετιστεί με το NFL», αναφέρει πηγή του Us Weekly.

Εδώ και καιρό φημολογούνταν επίσης η συμμετοχή της Cardi B στο σόου, αφού έτσι κι αλλιώς έχει συνεργαστεί με το συγκρότημα στην επιτυχία Girls Like You, ωστόσο τον περασμένο Φεβρουάριο ξεκαθάρισε στο TMZ ότι δεν θα εμφανιστεί αν δεν επαναπροσληφθεί ο Κάπερνικ. 

Οι Maroon 5 μπορούν φυσικά να παξουν μόνοι τους, αλλά δεν καλύπτουν τόσα πολυποίκιλα είδη και γούστα. Αντίστοιχα, θα μπορούσαν και να αποσυρθούν και οι ίδιοι, όπως τους παροτρύνει αυτή εδώ η καμπάνια, αλλά εκ των υστέρων η κίνηση αυτή θα φαινόταν περισσότερο κυνική, παρά υποστηρικτική. 

Μένει να δούμε τί θα συμβεί στη συνέχεια....