Το βράδυ του Σαββάτου ο Τζο Πέρι, κιθαρίστας και ένα από ιδρυτικά μέλη των Aerosmith, ανησύχησε τους θαυμαστές και τους οικείους του, όταν εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, λίγα λεπτά μετά τη συναυλία που έδωσε με τον Μπίλι Τζόελ στο Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν στη Νέα Υόρκη.

Όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεών του, ο 68χρονος ρόκερ ένιωσε έντονη αδιαθεσία μετά την αποχώρησή του από τη σκηνή. Συγκεκριμένα ο Πέρι παρουσίασε δύσπνοια και η ομάδα πρώτων βοηθειών που βρισκόταν εκεί αμέσως του έδωσε οξυγόνο.

Ο κιθαρίστας παραμένει υπό νοσηλεία, ωστόσο, ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα ακριβή αίτια της αδιαθεσίας που ένιωσε. Σύμφωνα με την εκπρόσωπό του, η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει βελτίωση με τον ίδιο να έχει τις αισθήσεις του και να επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Όπως ήταν φυσικό, η συναυλία που επρόκειτο να δώσει την Κυριακή στην Φλόριντα ακυρώθηκε, όμως «αναμένεται να επιστρέψει στην περιοδεία του λίγο αργότερα αυτόν τον μήνα» επισήμανε η ίδια πηγή.

Ο Τζο Πέρι είναι από τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος των Aerosmith. Γεννήθηκε στη Βοστόνη το 1970. Ο ίδιος έχει μιλήσει επανειλημμένως για τον εθισμό του στο αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες, ιδίως στα τέλη της δεκαετίας του 1970.

Το 2016 είχε επίσης νιώσει αδιαθεσία, επί σκηνής αυτήν τη φορά, κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας με το άλλο του συγκρότημα, τους Hollywood Vampires, στο οποίο συνεργάζεται με τον Τζόνι Ντεπ.