Όσοι θέλετε να παίζετε την κιθάρα στα... δάχτυλα τότε δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε τα on line μαθήματα που δίνει ο Κάρλος Σαντάνα.

Ο εμβληματικός κιθαρίστας και μουσικός, σε συνεργασία με το MasterClass, σας κάνει το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο, αποκαλύπτοντας τα μυστικά που έμαθε ως κιθαρίστας κατά τη διάρκεια της 53χρονης καριέρας του.

Μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό του στο facebook, ο 71χρονος Μεξικανός ανακοίνωσε την έναρξη των διαδικτυακών σεμιναρίων αναφέροντας: «Το κίνητρο και ο σκοπός μου με τα online μαθήματα είναι να συμβάλλω στο να αναπτυχθεί ένα νέο κύμα δημιουργικού πνεύματος σε όλο τον κόσμο και να σας εμπνεύσω να παίξετε μουσική πάνω και κάτω από τη σκηνή με τον ίδιο τρόπο που πορευόμαστε στη ζωή: με πάθος και αγάπη». Και συνεχίζει προσθέτοντας: «Στα μαθήματα θα μάθετε για τις επιρροές μου όπως επίσης και για τις μουσικές και πνευματικές στιγμές της ζωής μου οι οποίες διαμόρφωσαν το παίξιμό μου, τα τραγούδια και την καρδιά μου κατά τη διάρκεια της πορείας μου».

Όσοι ενδιαφέρεστε να μάθετε κιθάρα με καθηγητή τον Κάρλος Σαντάνα, θα πρέπει να καταβάλλετε το ποσό των 180 δολαριών ετησίως. Τα 13 μαθήματα περιλαμβάνουν αποκλειστική πρόσβαση σε βίντεο και υλικό του Σαντάνα και μπορείτε να τα παρακολουθήσετε μέσω υπολογιστή ή smartphone.