Η κόντρα του 50 Cent με τον Ja Rule κρατάει από τη δεκαετία του '90. Κανείς δεν ξέρει πώς ακριβώς ξεκίνησε, αλλά οι δύο ράπερ «τη λένε» συνεχώς ο ένας στον άλλο μέσα από τραγούδια τους. Έχουν έρθει στα χέρια, έχουν πάει στα δικαστήρια, μόλις έμαθαν τα social media άρχισαν να τα χρησιμοποιούν για τον ίδιο σκοπό...

Το τελευταίο επεισόδιο στην κόντρα τους εκτυλίχθηκε την περασμένη Παρασκευή, όταν ο 50 Cent ανακοίνωσε μέσω Instagram (έκτοτε έχει διαγράψει το post) ότι αγόρασε 200 εισιτήρια στις μπροστινές θέσεις για τη συναυλία του Ja Rule στις 9 Νοεμβρίου στο Άρλινγκτον του Τέξας. Ο λόγος; Για να μείνουν άδειες!

Ο ράπερ, που υπολογίζεται ότι ξόδεψε κάπου 3.000 δολάρια για να κάνει την πλάκα του, στη συνέχεια ανέβασε μία επεξεργασμένη φωτογραφία που δείχνει τον ίδιο να κάθεται στις άδειες κερκίδες ενός γηπέδου.

Ο Ja Rule απάντησε γράφοντας ότι γουστάρει που εξακολουθεί να τσαντίζει τον 50 Cent και στη συνέχεια ανέβασε φωτογραφία του αντιπάλου του ως γυναίκα χαρακτηρίζοντάς τον «lil ape looking bitch».