Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Κωστής Μαραβέγιας κυκλοφόρησε το νέο του βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Μικροπράγματα». Αυτό ίσως να μην αποτελούσε τόσο έντονο θέμα συζήτησης, αν σε αυτό δε συμμετείχαν ένα σωρό διάσημοι φίλοι του, αλλά και η αγαπημένη του Τόνια Σωτηροπούλου.

Η ιστορία ξεκινάει με ένα rewind κάποια χρόνια πίσω… Μια συναυλία, ένας τραγουδιστής με τη μπάντα του στο ξεκίνημά του, στον υπόγειο χώρο όπου εμφανίζεται, το κοινό του μια μεγάλη παρέα και μερικοί θαμώνες, μια όμορφη σχέση επίσης στο ξεκίνημά της, ένας φωτεινός έρωτας της πρώτης νιότης μας, που τελικά δεν κρατάει όσο θα θέλαμε. Στο τέλος, το ίδιο τραγούδι της συναυλίας, μετά από χρόνια, σε ένα ραδιόφωνο αυτοκινήτου, υπό το πρίσμα μιας πιο άνετης και ώριμης ζωής, μιας ζωής όμως που είναι γεμάτη μικροπράγματα, με τίποτε πια μεγάλο και μοναδικό. Το κλίμα είναι ζεστό, η ατμόσφαιρα ερωτική, και τα «Μικροπράγματα» του Κωστή Μαραβέγια ντύνουν μουσικά μια γλυκόπικρη ιστορία μιας παρέας και μιας σχέσης στην αρχή της, πιστή στο happy end και με πάθος στο «για πάντα». 

Special guests στο βίντεο κλιπ, εκτός της αγαπημένης του τραγουδιστή, είναι καλοί φίλοι και συνεργάτες του, ανάμεσά τους η Demy, ο Γιώργος Ντάβλας, η Ευγενία Σαμαρά, ο Γιάννης Ποιμενίδης, η Κατρίνα Τσάνταλη κ.α.

Δείτε το νέο video clip του Κωστή Μαραβέγια: