Δεν τον προλαβαίνουμε τον Moby!

Χωρίς να έχει περάσει πολύς καιρός από όταν έβγαλε προς πώληση τα μουσικά του υπάρχοντα, ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να εκδώσει την δεύτερη βιογραφία του εντός του 2019.

Θα τιιτλοφορείται Then It Fell Apart και όπως εξήγησε μέσω twitter «είναι ένα ταξίδι στην σκοτεινή καρδιά της δόξας και τους δαίμονες που κρύβονται πίσω από την επιδειξιομανία και τον κομπασμό του lifestyle των διασήμων.»

«Το καλοκαίρι του 1999, ο Moby κυκλοφόρησε το άλμπουμ που καθόρισε την χιλιετία, το Play. Όπως όλα τα αντίστοιχα άλμπουμ πριν από αυτό, υπήρχε παντού και "εκτόξευσε" την φήμη του Moby», ανέφερε σε δελτίο τύπου του ο εκδοτικός οίκος Faber Books που έχει αναλάβει να εκδώσει τη βιογραφία του στις 11 Ιουνίου του 2019.

«Ξαφνικά άρχισε να κάνει παρέα με τον Ντέιβιντ Μπόουι και τον Λου Ριντ, την Κριστίνα Ρίτσι και τη Madonna, να παίρνει έκσταση για πρωινό (τις περισσότερες ημέρες), να πίνει λίτρα βότκα (κάθε μέρα) και να κοιμάται με σούπερ μοντέλα (που και που). Ήταν ένα είδος δίαιτας που δεν θα μπορούσε να διαρκέσει. Και μετά κατέρρευσε.», συνεχίζει το δελτίο τύπου. 

Τον Σεπτέμβριο μάλιστα, ο Moby μίλησε ανοιχτά για την μάχη του με το αλκοόλ, όταν παρέλαβε το βραβείο Rock to Recovery Icon: «Όταν επιτέλους κατάφερα να μείνω νηφάλιος πριν από 10 χρόνια, ήμουν πραγματικά βυθισμένος. Όπως και στις απόπειρες αυτοκτονίας, υπήρχε μόνο απελπισία και τίποτα δεν πήγαινε καλά.»