Η συναυλία του Μόρισεϊ στο Σαν Ντιέγκο το βράδυ του Σαββάτου έληξε άδοξα, όταν φαν που ανέβηκε στη σκηνή μοιάζει να... επιτίθεται στον τραγουδιστή, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο.

Ο Μόρισεϊ τραγουδούσε το σουξέ του 1988 «Everyday is like Sunday» με τους φαν να προσπαθούν να ανέβουν στη σκηνή να τον αγκαλιάσουν (όπως συνηθίζεται στις συναυλίες του), τους υπαλλήλους ασφαλείας να τους απομακρύνουν, κι εκείνον να απλώνει τα χέρια για να τους ακουμπήσει. Ένας από τους θαυμαστές του όμως ξέφυγε και έπεσε πάνω του με τόση φόρα, που μοιάζει να του επιτίθεται με γροθιά.

Η ασφάλεια τουλάχιστον αυτό είδε και ακινητοποίησε τον θαυμαστή με κεφαλοκλείδωμα, ενώ ο Μόρισεϊ άφησε το τραγούδι στη μέση και φυγαδεύτηκε στα παρασκήνια. Δεν επέστρεψε ποτέ και η συναυλία έληξε εκεί. Την Κυριακή, ο μάνατζέρ του διέψευσε μέσω Facebook ότι υπήρξε επίθεση. 

«Κανείς δεν προσπάθησε να δώσει γροθιά στον Μ χθες. Οι φαν του Μόρισεϊ δεν είναι κακοί. Έκαναν απλά αυτό που κάνουν εδώ και σχεδόν 30 χρόνια. Να προσπαθούν όσο μπορούν να ανέβουν στη σκηνή και να τον αγγίξουν ή να τον αγκαλιάσουν. Ο συγκεκριμένος φαν ήταν σίγουρα πιο επιθετικός από τους υπόλοιπους, γι αυτό και η ασφάλεια έπρεπε να κάνει τη δουλειά της και να τον περιορίσει. Αυτό ήταν όλο. Στο τέλος κανείς δεν τραυματίστηκε και κανείς δεν συνελήφθη». Γιατί όμως ο Μόρισεϊ δεν επέστρεψε στη σκηνή για να ολοκληρώσει τη συναυλία; Ίσως να τον ενόχλησε η υπερβολική αγάπη...