Δεν είναι μόνο οι φανς της που δεν κρατιούνται για το νέο της άλμπουμ, ούτε η ίδια η Μαντόνα δείχνει να μην έχει πια υπομονή. 

Έτσι, πολύ αυθόρμητα πάντα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που τράβηξε κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεών της στο στούντιο.

Κι ενώ περιμέναμε να δούμε την ίδια να ερμηνεύει κάτι, στο βίντεο βλέπουμε μέλη της Orquestra Batukadeiras PT να ψάλλουν μία προσευχή! Στη λεζάντα, η βασίλισσα της ποπ έγραψε:

«Μία προσευχή στο τέλος μίας μαγικής ηχογράφησης με την Orquestra Batukadeiras PT. Είμαι πολύ τυχερή να έχω αυτές τις υπέροχες, δυναμικές γυναίκες στον δίσκο μου.»

Αργότερα μέσα στη χρονιά, αναμένεται η κυκλοφορία του καινούργιου δίσκου της Μαντόνα, όπως και η έναρξη μιας παγκόσμιας περιοδείας, τουλάχιστον αν ισχύουν όσα μεταδίδει το The List. Η τραγουδίστρια πριν από λίγο καιρό είχε επιβεβαιώσει το ότι ετοιμάζει το 14ο άλμπουμ της, σε συνέχεια του Rebel Heart του 2015. 

Μένει επίσης, να επιβεβαιωθεί και η φήμη που την θέλει ανάμεσα στους καλλιτέχνες του φετινού Glastonbury που επιστρέφει δριμύτερο φέτος. Σύμφωνα με πηγές της Sun πάντως, είναι από τα πρώτα ονόματα που βολιδοσκοπήθηκαν από τους διοργανωτές.