Δεν τον άφησαν να το διασκεδάσει όπως θα ήθελε στην αποχαιρετιστήρια περιοδεία των Black Sabbath και ο Όζι Όσμπορν άρχισε τη γκρίνια.

Ο τιτανοτεράστιος Όζι μοιράστηκε τον πόνο του στο περιοδικό Rolling Stone δίνοντας στεγνά τον Τόνι Αϊόμι των Black Sabbath ο οποίος απαγόρευσε στον Όζι να κάνει τα... δικά του. 

«Θέλω να το διασκεδάζω, να το ζω, αυτό σημαίνει μουσική για εμένα και δεν μου επέτρεψαν να το κάνω με τους Sabbath», παραπονέθηκε ο Όζι και συνέχισε: «ο Τόνι μού απαγόρευσε να λέω οτιδήποτε πάνω στα σόλο του. Είμαστε σοβαροί; Τα περισσότερα τραγούδια είναι γεμάτα κιθαριστικά σόλο, μόνο η εισαγωγή σε ένα τραγούδι κρατάει πέντε λεπτά, τραγουδάω για δυο δευτερόλεπτα και μετά πέφτει πάλι το σόλο. Δεν είμαι και κανένας σοβαρός τραγουδιστής, ένας frontman είμαι που προσπαθεί να τρελάνει το κοινό». 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Όζι Όσμπορν εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τα όρια που του βάζουν τα υπόλοιπα μέλη των Black Sabbath. Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο θρυλικός ρόκερ έλεγε για την μπάντα: «Με εκείνους είμαι απλά ένας τραγουδιστής. Μόνος μου κάνω αυτό που θέλω να κάνω. Ως Όζι έπαιρνα αρνητική ενέργεια από εκείνους. Δεν έχω ιδέα τι άλλο θέλουν από εμένα να είμαι».