Ο Παύλος Παυλίδης & οι B-Movies επιστρέφουν στο Piraeus 117 Academy το Σάββατο 19 Ιανουαρίου για τη μία και μοναδική τους εμφάνιση φέτος τον χειμώνα στην Αθήνα.

Τον περασμένο Μάρτιο, στην πρώτη τους εμφάνιση στον ίδιο χώρο, ο Παύλος Παυλίδης & οι B-Movies παρουσίασαν το καλύερο setlist που έχει ακούσει το κοινό τους τα τελευταία χρόνια.

Το τελευταίο διάστημα ετοιμάζουν τον νέο τους δίσκο και έτσι, στις 19 Ιανουαρίου θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά live κάποια από τα νέα τους κομμάτια, καθώς και τραγούδια που έχουν ήδη γίνει γνωστά 
από το καινούριο τους υλικό.

Φυσικά δεν πρόκειται να λείψει και η αναδρομή σε όλη τη μουσική πορεία του Παύλου Παυλίδη τόσο από την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών όσο και από τη μετέπειτα δισκογραφία του. Να υπενθυμίσουμε ότι μόλις πρόσφατα ο Παύλος Παυλίδης κυκλοφόρησε το τραγούδι «Ένα αλλιώτικο παιδάκι» που έγραψε για τον Ζακ Κωστόπουλο.

Οι B-Movies είναι: 
Τόλης Δεληγιάννης - μπάσο
Ορέστης Μπενέκας - πλήκτρα
Δημήτρης Οικονόμου - τύμπανα
Αλέκος Βουλγαράκης - ηλεκτρική κιθάρα

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων: Hunter Agency, Πανεπιστημίου 42  (εντός στοάς). Ωράριο Λειτουργίας: Τρίτη – Παρασκευή: 11.00-13.30 & 17.30 – 19.00, Σάββατο: 11.00 – 16.30